Monday, November 26, 2012

Siblings gathering for dinner... ^_^

Ermmm.. Hari Ahad [25/11/2012] ari tu telah diadakan satu aktiviti gather2 n makan2 ktorg adik-beradik n sorng sepupu kat "Ramal Food Junction".. Haha... baru jer beberapa hari lepas g situ mkn burger bakar. Xpe la yg hari tu, cerita hari tu la.. Actually bnda ni aku x plan awal2 pon n agak mengejut gak la.. Sbb ondaspot ajak kuar.. Dlm kol 2ptng akak aku "whatsapp" aku ajak kuar makan2 kol 5ptng nti.. Katanye abg n kakak ipar pon ada sekali. So xkn la aku xnk join kot, lg pon dekat jer nk ke Sg. Ramal tu.. Ini la kelebihan bile dok jauh2 dr mak ayah n kampung halaman, tp ada adik beradik dekat2.. =]
Aku kt Serdang, kakak aku kt Kajang, abang ak kt Puchong, di Sungai Ramal ketemu jua... 
Dan yang paling penting makan minun ditanggung beres.. Hahaha... 
Meja No.30

 Anak buah aku yg comey, Danial
Menu pembukaan, kunyah2 jer dulu...
 Mee Udang, RM8.00
YEAHHH!!! Menu utama da sampai, Satey ayam n daging 70cucuk..
Ape lagi... balunnn laaaa.. 
15 cucuk jer mampu... Huhu

p/s : Aktiviti mcm ni perlu dibuat setiap bulan..

2 komen:

✿MisS NadRAH♥ said...

sedapnya makan sate..=)

kimie said...

hehe... =]
jemput2...