Monday, October 26, 2009

Arghhhh..... Dh Final Exam!!!

Hah,,, Ari ni dh start final.. What the ****....!
Kejap je 1 sem kt UPM ni. Tak rasa mcm 1 sem pon. Terasa mcm baru je lepas minggu orientasi kt UPM. Mcm baru je kenal bebudak kt KPZ n UPM ni. Pejam celik, Pejam celik dh final. Pastu cuti, pastu naik sem 2 plak. Kejap je... Hurmmmm... Pe pon kt sini ak nk wish GOOD LUCK to all my friends in UPM n all to all ex-UDM students. All the best in your final exam, x kira la kt U mana pon korang berada n or start ke blom final korang 2. Ak harap bleh la dapat result yg 'OK' bg sem ni n sem2 berikutnye sepanjang pengajian ak kt UPM ni.. Kalu cemerlang lg bagus. AMIN...

Jadual pekse ak sem 1 @ UPM ni :-
26hb Oktober 09 -> SKP2101 - Kenegaraan Malaysia
28hb Oktober 09 -> SKP2203 - Tamadun Islam & Tamadun Asia (T.I.T.A.S)
5hb November 09 -> BBI2420 - Oral Interaction Skills
10hb November 09 -> SSK3100 - Pengaturcaraan Komputer 1 a.k.a J.A.V.A!!!

Pastu bleh balik umah!!! (--")

3 komen:

Y'ra Amaya said...

selamat berfinal...sama2 berusaha...jiayo!!!

-ROCKprincess- said...

gud luck...
gambate2...
huhu...

aSmiDar said...

gud luck...
wlupun kmu tidak mengingati aku..
aku ttp ingat..
huhuhu...